Over Motorrider

Hallo motorvrienden,  


Welkom op www.motorrider.nl Op deze website wil ik jullie meenemen naar diverse bestemmingen die ik heb bezocht op diverse motoren.

Ik heet Gerard en ik woon in de Overijsselse gemeente Losser.

In 1993 behaalde ik mijn motorrijbewijs waarna er vele motoren en motorreizen volgden.
Het motorvirus zit in mijn genen, net als bij de rest van de familie. (www.BUDTJES.nl)

Als klein kind kon ik al avonden in een wereldatlas zitten lezen en droomde toen al over het maken van reizen op de motor.  

In de jaren 70 zond de AVRO een programma uit dat over motoren ging. De naam van het programma ben ik vergeten. In één van die afleveringen ging het ook over reizen op de motor. Diverse motoren reden over de bergpassen van de Alpen. In mijn gedachten droomde ik erover om dat later zelf ook te doen. In de jaren 80 zag ik op de Duitse televisie een film met Thomas Gottschalk, Big Mäc. Achteraf een hele simpele film, maar op dat moment was ik er erg van onder de indruk.

In 2007/2008 zag ik weer een film die indruk op mij maakte. Dit keer was het niet echt een film, maar meer een documentaire. Ewan McGregor en Charley Boorman zag ik in The long way round en The long way down. Vooral een zin die Ewan McGregor noemt vind ik legendarisch. 

“It’s all about motorbikes. Always has been, always will be.”

“Het gaat allemaal om  motoren, dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn”

De nieuwe motorreizen probeer ik al zoveel mogelijk om mijn website te plaatsen. In de toekomst zullen de motortochten uit het verleden ook op de site komen. Hiervan heb ik geen digitale foto’s. Die moet ik eerst scannen.

Ik heb deze website gemaakt omdat het leuk vind om websites te maken en om mijn motor en motorreis ervaringen met anderen te delen zodat die er wat aan kunnen hebben. Mocht je eventueel vragen hebben dan mag je mij altijd een bericht sturen via de contact pagina.