Noorwegen 2007 deel 4

De volgende dag rijd ik weer richting Göteborg om met de Stenaline weer naar Kiel te varen. Onderweg regel ik telefonisch de reservering voor een ticket.
Ook voor de reis terug gaat alles weer lekker zijn gang. Vanaf het dek van het schip heb je een mooi overzicht wat er allemaal in de haven gebeurd. Het is onvoorstelbaar wat er allemaal aan boord gaat.

Rond 19.00 uur laat ik Göteborg achter me en vaart de boot de haven uit.

Het is in Zweden inmiddels wel weer droog geworden. Op de televisie zie ik echter het weerbericht van Noorwegen waar het nog steeds regent. Eigenlijk wel jammer want Noorwegen is echt een mooi land….. als het mooi weer is.

Één keer op open zee gaat de zon onder wat weer mooie plaatjes oplevert.

De boot komt weer precies op tijd aan in Kiel waarna ik in één keer naar huis rijd om een na een paar dagen met MG de BUDTJES naar de Alpen te rijden.