Motorriders toer 2007

Klik voor Corsica 2007
Klik voor Noorwegen 2007
Klik voor Alpentoer 2007

In 2007 werd de tour anders dan andere jaren. Ten eerste natuurlijk op een compleet andere motor, géén H-D Roadking meer maar een Triumph Rocket III.

Mijn plan voor 2007 was eigenlijk Engeland, Scotland en Ierland. De hevige regenval van 2007 in dat gebied hield me echter tegen om er heen te gaan.

Ik koos voor een ander eiland. Het werd Corsica. Ik was er nog nooit geweest, had er wel veel van gehoord. Na een week Corsica had ik het wel gezien en begon het noorden toch weer in mijn kop rond te draaien. Ik stapte opnieuw op de Rocket III en ging naar Noorwegen. Er werd redelijk goed weer voorspeld, echter na één dag zon begon het te regenen, en dan bedoel ik ook echt regen. Het hield niet meer op en het werd er ook nog eens koud bij. Met als gevolg dat er van Noorwegen niks te zien was door de bewolking en ik ook nog eens last van mijn rug kreeg.

Ik keerde terug naar Nederland en ging twee dagen later samen met mijn broers en schoonzusters (MG de BUDTJES) naar Oostenrijk, Italië en Zwitserland waar het prima weer was.

Ik wens jullie veel kijk en leesplezier bij weer een nieuw reisverslag van Motorrider.nl