Alpentoer 2007 deel 2

Na het eten bij züm Rössle kun je wel zien dat deze heren een klein beetje te veel hebben gegeten.

In Oostenrijk rijden we over de Fernpass. Helaas is het beginnen te regenen. Maar dat mag de pret niet drukken. Regenpakkie aan en gaan met die banaan.

De volgende pas is de Silvretta hochalpenstrasse, mooie ruime bochten met goed asfalt. Met andere woorden ook goed voor beginnende motorrijders zoals ZoepBUDT.
Op het hoogste punt gaan we even stoppen en de bochtentechniek doorspreken. Natuurlijk ook even om pause te houden. Gelukkig heeft IjscoBUDT een hele snoepwinkel bij zich zodat we niet omkomen van de honger.

Nog even een groepsfoto maken voordat we naar beneden rijden. We rijden de Silvretta af om naar het plaatsje See te rijden.

Tegen de avond komen we aan in See. Ook hier weer een bekend en goed adres. Het is Dorfcafe-Lenz een zeer goed plekkie voor weinig geld.

De volgende pas is de Timmelsjoch. Inmiddels is ZoepBUDT een keer “zacht” van de LTD gedonderd. Stuur is een beetje scheef maar die krijgen de BUDTJES wel weer recht en binnen een mum van tijd rijd de ZoepBUDT weer.
ZoepBUDT vertrouwd de LTD toch nog niet helemaal. Daarom gaat HarleyBUDT wel even een proefritje maken. Even een keer naar beneden raggen en weer naar boven.