Alpentoer 2007 deel 1

Allemaal klaar voor de start. Nog even een bakkie bij Oma BUDTJE en gaan met die banaan.

Voor enkele BUDTJES de eerste echte grote toer. Naar het bochtenparadijs van de Alpen.

HarleyBUDT is de route nog even aan het bestuderen. Tot Köln hebben we op de snelweg gereden om daarna een heel stuk binnendoor te rijden via de Eiffel en de Moesel.

Tegen de avond zijn we in de buurt van de Moesel en wordt het tijd om een plekkie voor de nacht te vinden.

Ook BUDTLee kijkt even mee.

Na enkele keren vol te hebben gehoord komen we aan in Koblenz. We vinden aan de straat een bordje waar pension op staat.

Een oma doet de deur open en nadat ze ons heeft verteld dat je er niet mag roken en niet dronken mag zijn mogen we er een kamer nemen.

We gaan Koblenz in om wat te eten. Volgens de pension eigenaar moeten we naar het Deutsches eck gaan. Daar aangekomen is er niet veel te doen. We krijgen echter een goede tip en na wat zoeken komen we aan bij Rheinhof. Ik moet zeggen dit was een hele goede tip. De portie’s zijn wel aan de grote kant.

Na een tijdje binnendoor te hebben gereden moeten er ook weer wat kilometers worden gemaakt op de autobahn. Rijden,tanken,pissen,eten en drinken en dat weer een kilometer of 200 rijden.

Aan het eind van de dag komen we aan bij hotel zum Rossle in Altenstadt. Dit is een beetje ons vaste adres geworden omdat dit in één dag prima te rijden is en je van hieruit na een klein stukje al in Oostenrijk bent.